torsdag 31. mars 2011

og en masser av fete saker

Etsy my darling.
Stappfull av fete saker. 

Jeg sier deg: Sjekk bare disse ringene som jeg fant her om dagen! Gotta love them!


Butikken finner du her, om du har lyst å ha et lite skogholt på fingern. 

Ha en strålende aften, unge damer!
*smil*

onsdag 30. mars 2011

gjenbruk

Jeg må få lov til å skryte litt av Misjonssentralen Gjenbruk på Ås. En gjenbruksbutikk drevet at Norsk Luthersk Misjonssamband.

En god gjeng engasjerte eldre damer og menn priser varer, rydder og ordner, selger varer og steker vafler. Og spiser vafler. Det er et stort lokale med masse varer fint sortert i ulike avdelinger. Lett å finne skattene som innimellom dukker opp. Med andre ord bør du nesten være der idet skatten kommer inn døra.. for det er alltid mange kunder - både av den sorten som leter etter skatter, og av dem som leter etter greie klær og bruksting til hus og hjem.


Her er et knippe ting jeg så på sist jeg var innom. Jeg kan jo ikke dra ALT i hus (eller hva sier du, mannen min?).

Jeg fant blant annet en superfin liten gyngestol og finfine nesna-lobber til små barneføtter. Litt mer slitte enn disse, men fine likevel. 

Jeg fant også en knallfin lampe som blir super med litt spraymaling og pimpet eller strippet skjerm. Lamper har de massevis av. Men det jeg kanskje falt mest for var dette fantastiske syskrinet. Litt slitent og tregt i skuffene sine, men knallfint. Tror faktisk det er det samme som Fjeldborg akkurat har pimpet med retrovilla-tapet. Det hadde nok blitt med hjem hadde det ikke vært for at jeg venter på et annet syskrin som nå bor hjemme hos mine foreldre.. 

dermed kan jo disse godsakene bli dine - om du er rask på labben da. 

*smil*


tirsdag 29. mars 2011

stoff med stil

Noen som kan gjette hvor jeg og mini har vært i dag? 

Ja, som dere kan semini sitt smil - det kan jo ikke være andre plasser enn stoffmekka; Stoff og Stil.

Det var første gang jeg var i butikken. Jeg skulle jo ha en del forskjellig, og synes det var litt slitsomt - det var lange køer for å få kuttet til stoffene. Kjekt å kunne se og ta på stoffene før man handler, men også kjekt å kunne handle i ro og mak over nett. Vet ikke riktig hva jeg foretrekker jeg. *smil*


Uansett har vi hatt det supert. Og stofflageret har fått påfyll. Nå må jeg bare slenge stoffene til vask, slik at de blir klare for å bli med på nye eventyr.

Ha en finfin dag, alle sammen!
klem

mandag 28. mars 2011

n e w love




nytt gammelt skatoll. 

Hjertet banket fort når jeg fant detbruktbutikken. Egenhendig bar jeg det i bil og i hus. Jeg blir ekstra sterk når jeg er forelsket

Perfekt som skrivebord til storebror. Med plass til tegnesaker og hobbysaker

Skal det males? Skal det få være som det er? Synes det har en masse sjarm med slitte kanter og preget treverk. Det har alt levd et liv.

Hva ville du gjort?

lørdag 26. mars 2011

e a s y living



S u m m e r t i m e
And the living is easy
Fish are jumping
The cotton is high
Oh your daddys rich
Your mamas good looking
I said hush little baby
Don't you cry

One of these mornings
Youre bound to rise up singing
Then you'll spread your wings
And take to the sky
But til that morning
Nothings going to harm you no
With daddy and mama standing by

birthday-dress


I dag skal vi feire et vakkert lite pikebarn som vi er så heldige å få lov til å være faddere for. Noah elsker denne lille skapningen, og det gjør vi andre også. *smil* Vi gleder oss til å være sammen med mange gode venner, spise kake og synge bursdagssang til den fine to-åringen.

Og en søt liten jente må da få en søt liten kjole. Dermed ble det sydd nok en forklekjole med bambi på magen her om kvelden. Håper den passer. 

Ønsker dere alle sammen en finfin lørdag!
Husk å skru klokka til i morgen - er det sommertid. HERLIG!

fredag 25. mars 2011

crazy mama


jeg har en helt gæærn mamma. Og en pappa som blir medmoroa. De har nemlig ordet en gave til meg. En helt fantastisk gave. Og nei, jeg kommer ikke til å fortelle dere hva det er. Ikke helt enda. Jeg skal være en sånn hemmelighetsfull litt spennende blogger som sier: "vent og se! vent og se!"*lattersmil*

Jeg kan bare si at jeg er temmelig høyt oppe.. 
Det er så mye fint som skjer om dagen. Jeg ruger på noen planer og gleder meg til de ser dagens lys. Vil jeg fortelle hva det er? Nei, ikke helt enda. "Vent og se!" høhø..

med dette HELT meningsløse innlegget vil jeg ønske dere alle en superduper helg. Det får jeg nemlig. Nye roser i skjønne farger på bordet, vennebesøk av både store og små, bursdagsfeiring til et nydelig fadderbarn, overvære dåpen til ei søt lita jente, og dra på barselbesøk til ei enda mindre jente

Gleder meg!

Klemm

onsdag 23. mars 2011

kort sagt


I går sydde jeg noen kort av tapet. Enkel moro! Hvit papp+tapet+symaskin. Og med dymoen på laget kan man lage kort til enhver anledning. Akkurat henger de over stellebordet. Mini synes det er veldig moro å titte på under bleieskiften.



Mine favoritter er de som er laget av tapeten fra Ferm Living. De passet perfekt som kort. Mulig at jeg må ramme inn noen sånne på barnerommet. *smil*

Nå skal jeg sette meg foran symaskina igjen. Ha en nydelig kveld alle sammen! Og takk for alle gode kommentarer den siste tiden.  

Dere er fine!

smørblid


we heart it
Ja, i dag har jeg god grunn til å være smørblid. Jeg har den siste tiden fått hele FIRE awards. Tre av dem er Liebster Blog award. De har jeg fått fra de flotte damene bak bloggene Humlebo, Elizabeths bloggerier og Sørlandssjarm. Fra Anniken og mammas lille verden fikk jeg en Inspirerende blog-award. Fire flotte blogger som det er vel verdt å titte innom. Tusen tusen takk, jenter! Jeg blir varm i hjertet over at noen liker bloggen min så godt at de synes den fortjener en award. You made my day!


Jeg vil i denne omgang velge meg én blogger som får inspirerende blog-awarden, nemlig Camilla med bloggen Litt av mitt. En herlig blogg, med flotte bilder og inspirerende tekster. Hennes blogg har jeg fulgt i mange år, og hun var med på å inspirere meg til å gjøre en comeback i bloggeverdenen. Fine Camilla!


Liebster blog-awarden skal gå til blogger med under 100 følgere, og jeg velger meg disse fem flotte bloggene:

Meis: Fargerik og inspirerende blogg med mange kreative tips!
De gode minner: En flott blogg i den romantiske stilen. Handler også om livet som mamma til to små i et hus fullt av nydelige detaljer. 
Lidyll: superinspirerende blogg. Flotte bilder og kul stil!
Lille Fryd: En ganske ny blogg, men siden jeg kjenner dama bak så VET jeg at her kommer det til å bugne av "make-overs" og andre kreative krumspring. Hun har også nettbutikken Lillefryd.no.
Kittys paradis: Denne dama KAN å ta bilder. Alltid inspirerende å titte innom Kitty.


Som dere ser, så har også storebror god grunn til å være smørblid. Han tok seg like gjerne en jafs av melangen under middagsforberedelsene i går... *smil*

Ha en finfin dag! 
Jeg skal ut og treffe barseljentene og de søte babyene.

Heart it <3

tirsdag 22. mars 2011

lampefeber


Det stemmer at det var ny belysning som var avbildet på bildene i innlegget under.

Da vi flyttet inn i huset kjøpte vi en billig ikea-lampe på kjøkkenet. Bare fordi vi trengte lys. Kjapt. Men jeg har lenge tenkt på å bytte ut den lampa. Jeg snuste både på PH5 og på lamper med mer industrielt utseende. Men den måtte være praktisk også. Vi trenger godt lys, og dermed ble det ikke så aktuelt med en "industri"-typ lampe som bare lyste rett ned.  Men plutselig så jeg den. Drømmelampa. Hjemme hos An-Magritt. Den hadde formen og fargen - og lyset. Ja, jeg var rett og slett solgt! Jeg hadde jo sett Kartel Fl/y før. Men aldri i denne fargen.



Jeg måtte kontakte An-Magritt bare for å dobbeltsjekke hvilken farge det var, og på søndag fikk endelig elektrikeren min tid til å henge den opp.

superhappy! Fargen glir rett inn her, sammen med den grønne hylla og de mint-fargede gardinene. Den er en fargevitamin, og jeg blir glad bare jeg titter bort på den ;) 

Den andre lampen som kom i hus er det mer industri-svung over. "Over my dead body" var mannens beskjed. Jeg hadde tenkt å henge den over sofabordet. Så nå har jeg snikhengt den i gardinstanga over vinduet, og håper kanskje den kan krype bortover taket og ende opp over bordet... *s*

Hvis ikke blir den ypperlig i hobbykroken min. Så en plass skal vi nok finne, kjære lampe. Kjøpt for en slikk og ingenting på clas ohlson. Denne så jeg først inne hos fantastiske Brigg. Og ikke lenge etter hadde like fantastiske babyramen linket til denne herlige dama som hadde laget en klynge av tre slike. Fristende det også! Kanskje jeg skal henge opp to til i vinduet og håpe på at de sammen kan overmanne mannen og henge seg i en fin klynge over sofabordet?


Neida. Tre mot en er feigt. Stakkars supermannen. Ifølge han begynner kvoten av "ting kjøpt uten mannens samtykke" å fylle seg opp. Får håpe ikke dette blir dråpen som får begeret til å flyte over.

*smil*

Nå skal jeg nyte en kopp kaffe i solveggen
MmmMmm

Håper du nyter dagen du også!

mandag 21. mars 2011

husmortips på en mandag


En god venninne kommenterte at jeg sikkert hadde lagt merke til de skitne vinduene hennes etter at jeg hadde vært på besøk hos henne. Men nei. Jeg legger aldri merke til andres skitne vinduer. Mine egne derimot. De ergrer meg stadig vekk. I alle fall hvis det er sol

Skitne, og med massevis av fingre og neser på (både fra mann og barn - de er like håpløse. Hihi..) Og så er det jo så himla tiltak å få vaska dem. 

But not anymore! (joda - litt tiltak. Men myyye mindre altså. *s*) I fjor høst oppdaget jeg disse kluteneNille (av alle plasser). En sennepsgul og en turkis, som selges i et sett. De gjør vindusvasken SÅ mye enklere. Den gule er en mikrofiberklut som du vasker vinduet rent og fint med. Den turkise er ren magi. Den gjør vinduet blankt og fint - helt uten striper som ofte kommer med en nal.


Så nå som sola er tilbake og våren på anmars; Gjør vindusvasken i en fei med disse godsakene. Ikke koster det mye heller. Og er du litt lat som meg, så går det fint an å bare vaske bort fingrene og nesene innimellom. Den turkise kluten fikser det finfint!

Joys of everydaylife. *smil*


Og ang bildene under - noen av dere har klart å tippe riktig. Oppdatering kommer snart!


Ha en strålende solskinnsdag!
klem

søndag 20. mars 2011

smakebit


To nye ting har kommet i hus. 

Som resultat av self-pity-shopping mens mannen har jobbet overtidstimer. Det må da være lov..?





Kanskje noen klarer å se hva det er... Inspirasjon og herming fra blogglandia. Det må vel også være lov? I alle fall når man har spurt først. *smil*

fiiin søndagskveld til deg!
kLemM

lørdag 19. mars 2011

pusterom

I uken som har gått har mannen jobbet dag og natt, og jeg har hatt barna. Slitne begge to med andre ord. Men i dag gav mannen meg den beste gaven jeg kunne fått; ALENETID! Han tok med seg barna til svigers slik at jeg skulle få noen timer alene til å gå en tur ute i sola, ta en kaffe, ligge i sofaen og bare nyyyte det.

Kanskje høres det rart ut å bli så glad for noe sånt? Men når jeg dag ut og dag inn har én gutt hengende i puppen og den andre etter foten, så er det helt himmelsk. Rett og slett deilig å bare være Jenny. I noen timer. *smil* 



det vaskes litt. Huset blir jo så skittent med en gang solen titter frem. Det er medaljens bakside. Men det er verdt det!

Her om dagen kom jeg over alice b gardens etsy-shappe. Alle bildene er lånt fra henne. Ta gjerne en tur inn og bli inspirert. Jeg kunne tapetsert hele huset med sånt.. eNjOY!


Fin lørdagskveld til deg som titter innom!

and the winner is:


Jeg er helt overveldet over at det var så mange som hadde lyst å være medlotteriet mitt! Takk for alle gode ord! Dette var moro.

I går ble det skrevet 83 lapper som alle fikk plass i en gjenbruks-skål. Storebror var stolt lotterisjef. Høylytt proklamerte han at det stod NOAH LEANDERbegge lappene.


Det gjorde selvfølgelig ikke det. For på den første lappen han trakk, stod det

Maria! Da ble det en body på deg. Du får se å krympe lillejenta di i vask slik at hun passer inn i den. Eeeeller så kan du evt gi den vekk i en veldig fin presang til noen andre ;)

lapp nr to, stod det:

Nummer Ni! Du får altså &-skiltet og en vimpelrekke.



Gratulerer!
Kontakt meg på e-post: jenny.aagedal@gmail.com, så vil gevinstene havne i postkassen ganske snart. 


Dere andre; Bedre lykke neste gang. *smil*


Ha en herlig lørdag alle sammen!
pusspuss

torsdag 17. mars 2011

bekymre deg ikke

 

"Vær da ikke bekymret for morgendagen
for morgendagen skal bekymre seg 
for seg selv. 
Hver dag har nok med sin egen plage"
- bibelen-



ord som man ikke kan minnes for ofte. Heldigvis ikke et bud, men en gave.

Tankene går også i dag til Japan
I morgen blir det stille på bloggen, i likhet med mange andre blogger. 
Stille for Japan

TREKNINGEN går likevel sin gang, og de to vinnerne vil bli annonsert tidlig lørdag. Så nå er det siste frist for å melde seg på. *smil*

Ha en deilig torsdagskveld!
klem

onsdag 16. mars 2011

i wish

Jeg ønsker meg sommer

Å kunne gynge rolig sammen med Charles i en slik:
  
...spise frokostblanding og drikke kaffe fra sånne:



Og kaffen, den har jeg selvfølgelig oppbevart på en Stelton-kanne i hjertebank-farge:


mainstream sier du? 
Neis.. i så tilfelle; let it be. Jeg ELSKER fargene, formene, designet

Apropos mainstream: På God morgen Norge i går handlet det blant annet om interiør, og det ble snakket om bokstaver i interiøret. Signe konkluderte småspydig; "Så hvis du vil bli som alle andre, kan du kjøpe deg en bokstav" Hun er nok bare misunnelig tenker jeg. *smil*


Tilbake til ønskene - det er enda en stund til jeg kan ønske meg noe. Rundt regnet; i desember. Så først og fremst ønsker jeg meg sommer. :)

Solen utenfor vinduet gir meg en forsmak på hva vi har i vente. 
Jeg gleder meg!


Ha en fin dag i sola!
klem



ps: trykk på bildene for å komme til stedet jeg har funnet dem

tirsdag 15. mars 2011

detaljer


Detaljer fra soveværelset. Mange små hint om at det bor en liten kar her inne sammen med oss. Snart skal han få et eget rom. Tror det kan bedre nattesøvnen for både liten og stor. Det blir litt godt - rommet er ikke større enn det må være for to voksne synes jeg.


Så da blir det ommøblering igjen :)

Den ene veggen har vi malt i en herlig lillafarge - lys aubergine. Den kommer ikke helt riktig frem på bildene. Men vi er veldig fornøyde. Selv om mannen (selvfølgelig) var skeptisk til lilla.


Ønsker dere alle sammen en herlig kveld! Og takk for ENORM respons på innlegget om den perfekte husmor . Godt å se og høre at det er flere som meg. Og at vi kanskje ikke er så perfekte noen av oss. Men hvem vil vel egentlig ha det perfekte?! Kjedelig ;)


KLeMkLeMMm
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...